shopping

Köpt lite små saker de senaste dagarna som jag tänkte att jag kunde visa!

skärp fårn kappahl 30:- reaa!

en hjälm luva till då jag rider. ca 80:- från hööks!

två halsband från Kappahl 80:-/st!

vanliga långkalsonger bara 35:- från Coop konsum!

Ridhandskar 119:- 
Ridsockar 69:-

båda från hööks!

 


Sen middag

Har varit i Ljusdal och köpt en bil med min älskling och Bea och Jocke följde såklart :) så nu åkte vi nyss från Max i sundsvall ska bli skönt att få komma hem och sova. Köpt lite små saker på hööks med!


Igår kväll

Igår kväll åkte jag och Fritz till Jocke och Bea och köpte med oss en familjepizza att dela på. Så åkte vi iväg och kolla på en bil efteråt. Och ja så här såg det ut då vi kom tillbaka...


Ny design

Blev sjukt less på min gamla design som krånglade heeeela tiden. Varje gång jag skrev ett inlägg så åkte menyn ner. DRYGT. men nu har jag en ny fräsh. Dock en gratis men det skiter vi i, såg ju då jag lagt in den att rebecca från övik gjort den, awesome! Ska fixa ny header med mina bilder framöver också! 



me want


Söndags mys


Frukost

Äter frukost för andra gången nu. Blev mon favorit. Vit persika och vit choklad yoghurt med flingor och tranbär! Gott ! :)


Kvälls sallad


Light

Igår kväll var jag iväg på ljusparty hos Jocke och Bea! Riktigt trevligt. Fick ju bara lov att köpa två dofter av ljusen i alla fall, helt underbara! Hade jag haft egen lägenhet hade jag köpt hur mycket som helst. Tog tyvärr inga bilder. Ni får väl se dom då jag får dom istället, även fast dom inte är speciellt märkvärdiga!

Soffhäng

Ligger i soffan och kollarnpå Scooby doo och dricker oboy. Trevligt trevligt får se vad jag ska göra sen. Funderar på att gå ut och fota!


Lunch

( skulle upp igår )
Subway till lunch då jag inte hann med att äta här på skolan! Så Bea och theres kom upp med det! Awesome!


Skola

Sitter i studion på skolan och hjälper några 9or att fota och har fotat dom! Haha menmen bra med lite extra att göra!


Middag

Är på middag hos min bror och Bea :)


Birthday

Varit på kalas hos min bror! Eftersom jag inte hade nått present papper hemma så tog jag va jag hade! Var inte svårt att gissa innehållet då det klingade! Köpte en väckarklocka då han börjar jobba snart najss!!


Ready for school


Övningskört

Varit ute och övningskört med mamma är ju duktig jag! Haha är påväg hem nu iallafall! :)


Paket

Fick hem mitt paket från yesstyle.com nyss. Är riktigt nöjd över sakerna!


Ostfranska

Sitter och äter en super god macka :))))


Lördag 21 januari

Varit och provat balklänningar idag. Tyvärr hittade jag ingen som föll mig i smaken. Åh så svårt det hära är. Sitter här och är arg för jag inte köpte rätt nagellacks borttagning även fast jag visste vilken jag skulle ha. smart och snål tjej.. Hade vart bättre att lägga ut 40kr mer än att sitta här och inte få bort gelen från naglarna.

Ikväll ska jag på bio med 5st till, blir att se hamilton så det ska bli trevligt. Ni får ingen bild på balklänningarna passade verkligen inte i dom.

klippt mig!

ÅH äntligen är mitt slitna hår historia. Klippte mig idag efter att skyndat mig in på datorn och boka tid 2 timmar innan. Känns sjukt bra. Har dock ingen bild på det men ni överlever nog, det är inget spciellt gjort med det ändå!

shopping

Gick till ner till stan efter skolan med sandra med inställningen att INTE köpa nånting. Men hur gick det tror ni? Jo inte så bra. Blev en del saker. Tog några snabba bilder med iPhonen! Systemkameran hade inget objektiv på så orkade inte sätta på något!


väska från Cubus! 



Shampoo och balsam från H&m



Jeans från JC!



Leggings och halsband från Cubus!

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att första och sista lektionen ska börja. Visste inte att vi inte skulle ha första lektionen så nästa börjar om ca 40min. Kul. Men men slutar ju efter sen lektionen så det känns skönt. Ska på stan med sandra efter skolan sen blir det ett nytt försök att åka till balklännings affären, bättre lycka denna gång då!


i hate to be alone

Jag har insett en sak en sak som får en att falla på knä, en sak som nöter på en själv. Att vara ensam. Det är när man är ensam alla tankar funderingar och allt skit kommer upp. Tankarna flyger hej vilt runt i skallen och orsakar kollisioner i hjärnan. Att tänka för mycket kan inte vara nyttigt. Speciellt inte om man är som jag. Allt som varit gott och bra i livet är bra och inget som jag tänker på i efterhand. Men större saker som hänt är inte lätta att tämja. Jag kan inte glömma, det går inte. Ser heller ingen anledning att förlåta/glömma saker som gjort mig ledsen eller illa. Sånt ska inte glömmas. Det ska straffas. Jag anser att om man glömmer en jävlig och idiotisk sak som någon/några gjort mot en så kan det lätt hända igen. Personen/personerna ska inse vad dom gjort och få tänka igenom saken och inte bara tänka aha.. det var väl dumt och sen händer inge mer. Fick mig några tankar i huvudet medan jag låg ensam och ja tänkte för mycket. Jag är less på att ha saker gnagande i min hjärna och mitt hjärta men DET GÅR INTE ATT GLÖMMA. punktslut

Gym

Har precis varit i gymmet en timme på idrotten. Känner verkligen hur otränad jag är, herregud. Min infekterade tå klagar nu iallafall. Köpte mig en Loka i kiosken i väntan på Fritz och bussen!


så skön brud


Slappdag


middag

 

Inte de bästa bilderna men så här ser jag ut då jag drar till middagen.

Har min nya tröja från H&M, kanske kommer en bättre bild på den framöver!

 


Walking through the sky

Nu ska jag och älskling ut på en hundpromenad sen ska jag fixa iordning mig lite för att sedan dra vidare på middag. Gruvar mig lite att gå ut då jag fryser inne!
oredigerad bild

life is short

Canon eos 7D - Canon EF 70-200 mm f/4 L USM

Var ute i skogen nu på morgonen och fotade lite med älskling. Då hittade vi denna lilla söta fågel. Blev en heldel bra bilder på den!

MEN ÅH HAHA

insåg nu vad min autocorrect sak på mobilen hade skrivit i förra inlägget det blev Lahore istället för lagom. HAHAHA, aa. ni ser ju hur det kan bli att mobilblogga från iphone. Sämst att man inte kan gå in på mobilen och ändra det man skrivit heller!

Sleep time

Ligger i sängen just nu och ska sova, ska bara slita mig upp ur sängen för att gå och borsta tänderna. Pust. Bjuder på en Lahore snygg tjej god natt!


Just nu - mobilblogg

Sitter och kollar på scrubs med katten i knät och varvar ner efter en subway macka! Ska strax ta mig en dusch! Vi hörs


damn damn damn

Självklart skulle butiken med balklänningar vara stängd idag.. Aja, ska upp och göra mig stuvade makaroner och korv, bästa maten! Sen myser jag nog ner mig framför tvn och spelar lite Zelda. Är lite nörd.


Delar med mig en bild på lilla jag!

Just nu

Sitter på pizzan och äter en kyckling macka mamma gjort till mig, super gott! Nu ska jag strax fara och prova balklänningar så hoppas jag hittar någon!


good night sweet prince

Otroligt vad bra ni besöker, haft över 100 besökare på bara två dagar. Hur awesome är inte det? Med detta säger jag godnatt och hoppas på att jag får lite mer sömn inatt än vad jag fick igår, sen taggar jag till skolan imorgon det är ju bara en termin kvar sen tar jag studenten!!

Hur tycker ni det är att börjat skolan igen?



en bild på mitt stökiga rum får ni allt!

it dosent work

Blir galen på den där appen som blogg.se har till iPhone, den funkar ju inte. Står ofta nått i stil med '' ogiltigt svar från servern'' åh. Har velat lägga upp några inlägg under dagen men då har det inte funkat. Därför får det bli ett sånt här tråkigt inlägg idag. Har inte så mycket mer att säga just nu!

Just nu

Sitter på subway med Sandra och käkar! Hur gott som helst!


one little bird

var ute och gick med hundarna tidigare idag och eftersom kameran legat och dammat ett bra tag så tog jag med den ut. Var massor med fåglar att fota men tyvärr så frös jag så hade inte tålamod nog att vänta på att dom skulle komma närmre. Men hann få nån bra bild iallafall.

before the rain

tröjan kommer från yesstyle.com

Beautiful Surface

Tänkte att jag skulle passa på att tipsa om uf-företaget jag och en kompis bedriver genom skolan. Vi heter Beautiful Surface och tillverkar smycken av olika slag. Vi har örhängen, halsband och armband just nu. Kolla jätte gärna in på våran hemsida som du hittar HÄR. Vi har inte någon ''beställnings funktion'' Så mejla om du är intresserad av att köpa något till mejladressen du hittar på hemsidan. Du kan även lämna en kommentar här i bloggen!
vackeryta.se vackeryta.se vackeryta.se vackeryta.se vackeryta.se vackeryta.se vackeryta.se


it's a wild animal inside me

Nu har jag suttit med den här designen flera timmar och jävlas och nu då den äntligen började likna klar så skriver jag ett inlägg och då ska såklart MENYN HOPPA NER! ååh. Blir galen. Om någon som läser det hära har varit med om liknande eller kan hjälpa mig så skriv nu..

A fool and his money are soon parted.



Funderar på att köpa alla dessa saker. Allt kommer från Yesstyle.com får se om jag ska klicka hem det!
Är lite nojjig om hur det kommer gå med tullen och det, men vi får se. Finns ju hur mycket snyggt som helst på den sidan, satt i flera timmar och kollade omkring.