Jofama by kenza

Tog mig in till butiken där dom säljer skinnjackor osv idag. Fick äntligen modet till det! haha. Och som jag trodde blev jag helt ner älskad i kenzas skinnjacka efter att få se den live. det va det jag var rädd för, skulle aldrig gått in dit! Men nu sitter jag här och kollar på mitt konto och överväger ett köp! ska jag,ska jag inte, ska jag, ska jag inte? Fan vad ja vill ha den!

Jeffrey Campell lita silver säljes

Köpte ett par sjukt snygga Jeffrey Campell skor och med ett stort leende efter att hämtat ut paketet idag skulle jag stoppa ner foten och pröva dom men det tog stopp.. Fick inte ens i foten. 

Så nu säljer jag dom!
Storlek 38!
följer även med ett par gråa snören!

kostar 1630:- om du ska köpa dom på internet!
Säljer dom direkt för 1300:-
annars kan ni lägga bud i en kommentar.
frakt tillkommer!

flytt

 

Jag och älskling ha vart och hjälpt mamma och amir att flytta lite saker hem, nu är jag trött som tusan och ska duscha och sova! GODNATT! 

ps. mina skor kanske kommer imorgon!! ne. dom komma nog på tisdag! :D wiiiiie!


Tacopaj

 

jag och mitt skev öge har gjort tacopaj för ett tag sen! Blev super! Nu sitter jag här och käkar en mars glass, mums! Sen blir det iväg till en kompis och basta och ha det trevligt!


Veckan som varit


Hej


Shopping

Blev en sväng till stan eftersom vi hade en lektion idag. Blev lite små saker. Köpte mig ett rött läppstift till lite foto grejer ja ska göra. och nej, jag passar inte i det. haha! Köpte även en väska och ett armband. naaajs

 

 


Nattmacka

Gjorde mig en fet baguette (bokstavligt talat) med potatissallad och gurka men bara för att potatissallad är så sjukt gott betyder det väl inte att det får plats hur mycket som helst? Smart tjej. Kletig tjej.


Måndag

 

känner att jag är sjukt dålig på att blogga. Inte för att jag vart bra nån gång men nu är det sämre än någonsin. Egentligen tycker jag det är roligt att blogga, men har inte riktigt kommit in i det riktigt jag glömmer att ta bilder sen har jag inget att visa så jag skiter helt i att blogga. Men idag tog jag faktiskt en bild på mina fickor på skinnbyxorna. haha. tänkte att det är nog väldigt intressant att se hur mina fickor ser ut. Men nu hörde jag av mig och jag ska kanske bli bättre på att blogga. Jag lovar inget.


JC

oh my gooood. har beställt ett par jeffrey campell skor! weeeaaaah. ni får se dom då dom kommer!

Rida

Varit ute och ridit idag. Jätte härligt Väder förutom snöstorm typ haha. Men åh myggan är typ världens finaste häst!! :) lite bus men det hör ju till!


snowman


Alla <3 dag

Ingen missade väl alla hjärtans dag igår tror jag. Hoppas ni hade det trevligt med era nära och kära. Jag hade det väl trevligt hej då, haha!


Utgång

Var ute igår med älskling och hans klasskompisar! Riktigt trevligt faktiskt. Även fast vi var ca 20 st i ett rum, haha.


Hola


Måndag


Lördag

Lördags mys framför melodifestivalen!


tävling


är med och tävlar om ett 4-pack transportskydd HÄR

Stallet

Var i stallet igår och red. Vi red bara en liten sväng då hästarna inte fått på sig skorna än. Tig några snabba bilder i det mörka stallet med blixt! Haha spökhästar men får ta med mig systemkaneran nån dag då det är ljust!


Me


Minusgrader

Det är sjukt kallt ute idag -20 grader. Burr. Inte speciellt roligt att va ute. Gruvar mig för att gå till bilen just nu!


Lunch